bt titan®

för jämnare och slätare hudstruktur


avancerade resultat - utan nålar

bt titan är en högkvalitativ så kallad mikropenna för professionellt bruk. Den används för att utföra professionell mekanisk mikroslipning och även inslussning av kraftfulla serum. Med hjälp av så kallade Nano Tips, som är små pyramidformade tippar i slitstark silikon, poleras hudytan och struktur och hudton jämnas ut.


resultat som syns

Med bt-titan optimerar hudterapeuten behandlingen genom att exakt anpassa och kontrollera styrkan av mikroslipning eller inslussning efter ansiktets olika zoner.

I stället för att som med microneedling orsaka öppna kanaler i huden, så luckras hudytans celler upp med hjälp av de hygieniska och engångsförpackade tipparna. Detta stimulerar både cellförnyelse och hudens förmåga att absorbera aktiva ingredienser.

Behandling med bt-titan är perfekt för att förstärka avancerade ansiktsbehandlingar men utan att behöva ta hänsyn till biverkningar efter mer invasiva tekniker.


Varmt välkommen att kontakta vår säljavdelning för mer information och rådgivning. Ring 08-545 787 40 eller maila till info@skinconcept.se.