Dermalogica kursguide

Att regelbundet uppdatera dina kunskaper är en nödvändighet om du ska hålla jämna steg med dagens medvetna hudvårdskonsumenter. Varje år lanserar vi ett flertal nya produkter för försäljning samt professionellt bruk. Se till att hålla dina kunskaper uppdaterade genom att komma på kurser och ta del av våra onlineutbildningar minst ett par gånger om året! Dermalogicas kurser är helt kostnadsfria för alla återförsäljare - och du är välkommen att gå dem hur ofta du vill, hur många gånger som helst.


Om du är hudterapeut och just har börjat arbeta med Dermalogica – grattis och välkommen till familjen! Se till att komma på rätt spår från början genom att gå våra fyra baskonceptkurser i Certifiering nivå 1. De täcker in det du behöver för att få en framgångsrik start. Övriga kurser är fördjupningskurser som gör dig till en konkurrenskraftig expert på Dermalogica. Du kan även gå med i Dermalogicas expertprogram och testa dina kunskaper kontinuerligt för att slutligen få officiell status som Dermalogica-expert.


Om du exempelvis är frisör eller massör och samarbetar med en Dermalogicaterapeut, är du välkommen på vår kursdag: Dermalogica Brand DNA. Därefter kan du ta del av Dermalogica Retail online. Med dessa kurser får du en bra översikt över försäljningssortimentet och tillräckligt med verktyg för att kunna hantera kundernas frågor.


Är du inte återförsäljare ännu? Kontakta oss då via info@skinconcept.se för att få reda på hur du på bästa sätt får den information du behöver. Kanske en prova-på-behandling eller ett personligt informationsmöte – live eller online - är något som passar dig? För kursanmälan och övriga frågor, ring 08-545 787 40 eller skriv till oss på utbildning@skinconcept.se.