Dermalogicas expertprogram

Dermalogicas Expertprogram är framtaget med dig, den professionella hudterapeuten, i fokus. Programmet är indelat i tre nivåer och efter varje avklarad nivå belönas du för dina insatser med bland annat en nål till din arbetsuniform samt ett diplom som visar vilken nivå du har klarat av.

När du har gått alla utbildningar och klarat av tillhörande kunskapstester, har du uppnått officiell status som Dermalogicaexpert.

Anmäl dig idag på utbildning@skinconcept.se och låt oss hjälpa dig få en bra start!

Certifierad, nivå 1 - lär känna Dermalogica
Dermalogica DNA 1-4 är obligatoriska dagar för dig som är hudterapeut och skall bli återförsäljare av Dermalogica. Efter fullt deltagande alla dagar har du möjlighet att bli Dermalogica Certifierad genom att göra det första av tre teoretiska tester i Dermalogicas expertprogram.

Specialist, nivå 2 - fördjupningskurser
Inför dessa inspirerande och faktaspäckade halvdagsutbildningar skickar vi dig ett förberedande kursmaterial i samband med din kursbekräftelse. Läs materialet för att optimera din kursdag med oss. Efter genomgången utbildning testar du dina kunskaper via ett digitalt teoriprov som du beställer via utbildning@skinconcept.se.

Expert, nivå 3 - avancerade fördjupningskurser
Dessa kurser tar dig till expertnivå och gör dig konkurrenskraftig på den professionella hudvårdsmarknaden. Fokus ligger på hur du avancerar och förstärker dina Dermalogicabehandlingar. Teoretisk och praktisk workshop med behandlingstekniker som levererar resultat utöver det vanliga.

Expert +
- onlinekurser för dig som är Expert
När du är färdig med Expertprogrammet har du möjlighet att ta avancerade fortbildningskurser online.