Dermalogica kursguide

Om du är hudterapeut och just har börjat arbeta med Dermalogica – grattis och välkommen till familjen! Se till att komma på rätt spår från början genom att gå våra fyra grundkonceptdagar: Dermalogica DNA 1-4. De täcker in det du behöver för att få en framgångsrik start.

Övriga kurser är fördjupningskurser som gör dig till en konkurrenskraftig expert på Dermalogica. Du kan även gå med i Dermalogicas utbildningsprogram och testa dina kunskaper kontinuerligt för att slutligen få officiell status som Dermalogica-expert.

Om du exempelvis är frisör eller massör och samarbetar med en Dermalogica-terapeut, är du välkommen på de två första dagarna av konceptdagarna, Dermalogica DNA 1 och 2. Med dessa kurser får du en bra översikt över försäljningssortimentet och tillräckligt med verktyg för att kunna hantera kundernas frågor.

Är du inte återförsäljare ännu? Kontakta då vår kundsupportavdelning via info@skinconcept.se för att få reda på hur du på bästa sätt får den information du behöver. Kanske en prova-påbehandling eller ett personligt informationsmöte är något som passar dig?

För kursanmälan och övriga frågor:
08-545 787 40
utbildning@skinconcept.se