Dermalogica kursguide

Att regelbundet uppdatera dina kunskaper är en nödvändighet om du ska kunna hålla jämna steg med dagens medvetna hudvårdskonsumenter, Varje år lanserar vi ett flertal nya produkter för försäljning samt professionellt bruk. Se till att hålla dig uppdaterad genom att komma på våra kurser minst ett par gånger om året!

Dermalogicas kurser är helt kostnadsfria - och du är välkommen att gå dem så ofta du vill, hur många gånger som helst.
Om du är hudterapeut och just har börjat arbeta med Dermalogica – grattis och välkommen till familjen! Se till att komma på rätt spår från början genom att gå våra fyra baskonceptdagar: Dermalogica DNA 1-4. De täcker in det du behöver för att få en framgångsrik start. Övriga kurser är fördjupningskurser som gör dig till en konkurrenskraftig expert på Dermalogica.

Du kan även gå med i Dermalogicas expertprogram och testa dina kunskaper kontinuerligt för att slutligen få officiell status som Dermalogicaexpert. Som färdig expert har får du bland annat exklusiv tillgång till avancerade online-kurser samt bjuds in till årliga Expertträffar.

Om du exempelvis är frisör eller massör och samarbetar med en Dermalogicaterapeut, är du välkommen på de två första dagarna av konceptdagarna, Dermalogica DNA 1 och 2. Med dessa kurser får du en bra översikt över försäljningssortimentet och tillräckligt med verktyg för att kunna hantera kundernas frågor.

Är du inte återförsäljare ännu? Kontakta då vår kundsupportavdelning via info@skinconcept.se för att få reda på hur du på bästa sätt får den information du behöver. Kanske en prova-på-behandling eller ett personligt informationsmöte är något som passar dig?

För kursanmälan och övriga frågor:
08-545 787 40
utbildning@skinconcept.se