Nyheter

Rapid Reveal Peel vinnare Årets Ansiktsvård

För tolfte året i rad, samlades skönhetsbranschen den 10:e april till Swedish Beauty Awards, för att uppmärksamma de produkter som utmärkte sig mest under året som gått. Hela 560 produkter anmäldes till galan som hölls på Berns och Chinateatern i Stockholm.

Av dessa 560 produkter utsågs till slut 29 vinnare i lika många kategorier inom hudvård, hårvård och kosmetik.

Dermalogica vinnare Årets Ansiktsvård


Dermalogicas peeling Rapid Reveal Peel utsågs till vinnare i kategorin Årets Ansiktsvård över 700 kr.

Juryns motivering:
Snabbverkande och smart förpackad hemmabehandling som kickar igång cellförnyelsen och lockar fram slät, spänstig hud med fantastisk lyster. Hur bra som helst!


Rapid Reveal Peel är en kraftfull peeling som ger lyster och slätare hud. Med hjälp av AHA-syror, mjölksyra och växtenzymer motverkar Rapid Reveal Peel ojämn pigmentering och reducerar linjer och förstorade porer. Resultatet är en hud med mer lyster och mjukare struktur. Rapid Reveal Peel förpackas i en behändig necessär som innehåller 10 tuber med 3 ml i varje tub.

Läs mer om Rapid Reveal Peel på dermalogica.se.

Ny kollektion från Jane Iredale

Nu lanserar jane iredale - the Skin Care Makeup härliga makeupnyheter:

Solar Flare Eye Shadow Kit

Ett ögonskugge-kit med fem jordnära nyanser med lätt skimmer. Kombinerade för att passa både till vardags och till fest.

Sunset PurePressed Blush

En mjuk, varm rostrosa ton som ger färg och lyster till ansiktet.

Ash Blonde GreatShape Eyebrow Kit

Ett ögonbryns-kit som enkelt skapar naturliga och välformade bryn. Rikt pigmenterad brynfärg och närande vax.

PureGloss Lip Gloss

Nya, transparenta och glossiga nyanser i rosa och korall: Blossom, Pink Glace och Spiced Peach.

Deep Greatshape Contour Kit

• Definierar, highlightar och ger färg.
• Etui i guld som är enkelt att ta med i väskan.
• Bruksansvising medföljer.

Mer information finns på janeiredale.se.

2019-04-23


Pro Power Peel

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med diverse hudproblem. Pro Power Peel är en professionell peeling-behandling som kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. En kur på 3-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.


Med specifika och högkoncentrerade alfa- och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. De övriga ingredienserna i respektive produkt arbetar effektivt med att förbättra och balansera olika hudtillstånd.

Behandlingarna kan bokas som 30 eller 60 minuter och utförs endast hos professionellt utbildade hudterapeuter.


Rapid Reveal Peel

Nu lanserar Dermalogica sin mest kraftfulla peeling för hemmabruk någonsin - Rapid Reveal Peel. Denna kraftfulla peeling för hemmabruk kickstartar hudens cellförnyelse för att få fram ny, fräsch hud. Resultatet är mer lyster och mjukare struktur.Rapid Reveal Peel passar alla hudtyper med tecken på förtida hudåldrande. Dock ej lämplig för känslig/sensitiviserad hud.

Rapid Reveal Peel förpackas i en behändig necessär. Varje necessär innehåller 10 tuber med 3 ml i varje tub. Från och med den 10 september finns den att beställa för dig som återförsäljare.Nyheter från Jane Iredale - the Skin Care Makeup

De senaste nyheterna från mineralmakeup-märket Jane Iredale innefattar en uppfriskande ansiktsspray, Lemongrass Love, och en mjukgörande handcreme, HandDrink.

Lemongrass Love Hydration Spray

En ekologisk ansiktsspray som innehåller väldoftande citrongräs och som ger en uppfriskande känsla. Huden blir omedelbart återfuktad och konditionerad. Lemongrass Love fixerar mineralmakeupen och intensifierar även rouge, foundation och ögonskugga. Certifierad av Ecocert.

HandDrink Hand Cream

HandDrink Hand Cream är en återfuktande och mjukgörande handcreme som snabbt absorberas av huden. Citrongräsolja ger fräsch doft och extrakt av äpple ger lyster till huden. Innehåller även vitt te och grönt te som ger antioxidativt skydd.
HandDrink ger SPF15.