Nyheter

Dermalogica Expertträff

Varmt välkommen till en boostande Expertträff den 19-20 november!

Söndag den 19 november, 12.30 - 21.00
Vi inleder med en välkomstlunch i Bromma. Det blir också en workshop med fokus på Dermalogicaexperten.
Eftermiddagen och kvällen kommer vi att spendera på Lidingö och Blue Hotel Spa.Det kommer att bli presentationer och möjlighet att prova på Hamam samt spa- och basturitualer. Eller om du bara vill njuta av den fantastiska miljön i Stockholms skärgård och ha lite egen tid för samtal med oss medarbetare på Skin Concept. Vi avslutar dagen med middag på restaurang Blue innan bussen rullar tillbaka mot Stockholm City och Bromma runt klockan 21.

Måndag den 20 november, 10.00 - 16.00
Vi spenderar dagen i våra lokaler i Bromma och det blir uppdateringskurser med både teori och praktik. Kom förberedd på att både utföra och att få enastående behandlingar med det där lilla extra. Du som har varit expert i över tre år kan tillgodoräkna dig denna dag som en kursdag. Vi bjuder på förfriskningar och lunch under dagen.

Anmäl dig snarast men senast den 1 november. Meddela gärna allergier/matpreferenser samtidigt.
För vägbeskrivning till vårt kontor i Bromma, klicka här. Rekommendation på hotell: Mornington Hotel (mornington.se) som ligger på gångavstånd från kontoret och nära Bromma Flygplats. Kontakta oss vid behov av ytterligare rekommendation av boende.


Bild från förra årets träff nedan.


Skin Concept anordnar Business Forum

I november är det återigen dags för Business Forum för dig som återförsäljare i egenskap av ägare eller ansvarig hudterapeut. Vi har i tidigare Business Forum pratat om de nya utmaningar som vi har framför oss men också de möjligheter de öppnar.

I år kommer vi mer praktiskt titta på vad vi på Skin Concept gör för att ta idéerna framåt i vårt arbete med att stärka våra varumärken och med att stärka dig som återförsäljare. Mycket - men inte allt - handlar om digitala verktyg.

Kom och låt oss tillsammans driva utvecklingen!

Datum:
21 november Stockholm
22 november Malmö
23 november Göteborg

Tid:
10.00-15.00

Plats:

Skin Concepts lokaler

Anmäl dig via utbildning@skinconcept.se. Vi bjuder på lunch och förfriskningar under dagen så vänligen meddela samtidigt om du har någon allergi/matpreferens.


Naturally Glam – höstnyheter från Jane Iredale

jane iredale - the Skincare Makeup, presenterar en höst i smickrande färger som passar alla. Välj mellan läppstift, lip plumper och rouge i härliga nyanser.
Mjukgörande och återfuktande läppstiftet PureMoist Lipstick får ett tillskott i läckra körsbärsröda färgen Gwen. Innehåller lugnande moringafröolja som tillför vitamin A och C. Extrakt av kaffeböna tillför skyddande antioxidanter.
Tillför lite extra glam till läpparna med Just Kissed Lip Plumper i färgen Paris, mild vinbärsröd. Peptider och ingefära ger plumpingeffekt. Komplettera looken med vårdande rouge, PurePressed Blush, i fräscht, rosiga färgen Clearly Pink.


PreCleanse Balm - frisk hud börjar med steg noll

Dermalogicas dubbelrengöring är en unik rengöringsteknik som ger ett ultrarent och professionellt resultat. För att effektivt lyfta bort oljebaserad smuts används en "förtvätt" som löser upp lager av makeup, föroreningar, UV-filter och överskottstalg. Smutspartiklarna kapslas in och kan enkelt sköljas av. Nu kan den efterföljande rengöringsprodukten på ett bättre sätt lösa inkapslade smutspartiklar i porer och folliklar.

Nya PreCleanse Balm från Dermalogica är en unik rengöringscreme som smälter till olja när den masseras in på huden. Växtutvunna oljor binder till sig den oljebaserade smutsen på hudytan, och kan sedan lösas upp och sköljas med vatten. En rengöringsvante medföljer för en extra effektiv rengöring.

PreCleanse Balm passar normal till torr hud.


Låt oss presentera Nightly Lip Treatment

Dermalogicas senaste produktnyhet heter Nightly Lip Treatment - en intensivbehandling för läpparna och området runtom dem. Faktorer som leder till uttorkning, linjer samt rynkor runt läpparna är många. Produkter utformade för att specifikt motverkar och förebygga detta är däremot få. Nightly Lip Treatment slätar ut fina linjer, återfuktar och vårdar dina läppar medan du sover. Vid synliga linjer och rynkor eller när strukturen runt läpparna börjar förlora sin spänst – då är det dags att börja intensivbehandla med Nightly Lip Treatment. Läs mer på Dermalogicas hemsida.