Nyheter

Naturally Glam – höstnyheter från Jane Iredale

jane iredale - the Skincare Makeup, presenterar en höst i smickrande färger som passar alla. Välj mellan läppstift, lip plumper och rouge i härliga nyanser.
Mjukgörande och återfuktande läppstiftet PureMoist Lipstick får ett tillskott i läckra körsbärsröda färgen Gwen. Innehåller lugnande moringafröolja som tillför vitamin A och C. Extrakt av kaffeböna tillför skyddande antioxidanter.
Tillför lite extra glam till läpparna med Just Kissed Lip Plumper i färgen Paris, mild vinbärsröd. Peptider och ingefära ger plumpingeffekt. Komplettera looken med vårdande rouge, PurePressed Blush, i fräscht, rosiga färgen Clearly Pink.


PreCleanse Balm - frisk hud börjar med steg noll

Dermalogicas dubbelrengöring är en unik rengöringsteknik som ger ett ultrarent och professionellt resultat. För att effektivt lyfta bort oljebaserad smuts används en "förtvätt" som löser upp lager av makeup, föroreningar, UV-filter och överskottstalg. Smutspartiklarna kapslas in och kan enkelt sköljas av. Nu kan den efterföljande rengöringsprodukten på ett bättre sätt lösa inkapslade smutspartiklar i porer och folliklar.

Nya PreCleanse Balm från Dermalogica är en unik rengöringscreme som smälter till olja när den masseras in på huden. Växtutvunna oljor binder till sig den oljebaserade smutsen på hudytan, och kan sedan lösas upp och sköljas med vatten. En rengöringsvante medföljer för en extra effektiv rengöring.

PreCleanse Balm passar normal till torr hud.


Låt oss presentera Nightly Lip Treatment

Dermalogicas senaste produktnyhet heter Nightly Lip Treatment - en intensivbehandling för läpparna och området runtom dem. Faktorer som leder till uttorkning, linjer samt rynkor runt läpparna är många. Produkter utformade för att specifikt motverkar och förebygga detta är däremot få. Nightly Lip Treatment slätar ut fina linjer, återfuktar och vårdar dina läppar medan du sover. Vid synliga linjer och rynkor eller när strukturen runt läpparna börjar förlora sin spänst – då är det dags att börja intensivbehandla med Nightly Lip Treatment. Läs mer på Dermalogicas hemsida.
Glow Time BB Cream nu ännu bättre

Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream har uppdaterats och inkluderar nu extrakt från tamarind (Tamarindus indica). Detta extrakt kommer från trädets frön och har en fantastiskt fuktbindande förmåga. Dessutom innehåller den nya formulan ett ämne utvunnet ur kokosolja som bidrar till en mycket enklare och jämnare applicering. Den nya, fräscha doften kommer från citrongräs.Om nya Glow Time BB Cream:

• Uppdaterad formula
• Samtliga nyanser är veganvänliga och fria från gluten.
• Ny nyans, BB8.

Dermalogica lanserar: Stress Positive Eye Lift

Även när det är mycket man vill hinna med i livet så behöver det inte automatiskt betyda att tecken på sömnbrist, trötthet och stress ska synas på huden. Dermalogica tar nu upp kampen med de negativa effekterna som stress kan ha på huden kring dina ögon och presenterar nya Stress Positive Eye Lift, som både är mask och creme. Ögonprodukten har en omedelbart kylande, lugnande och utslätande effekt.Att stress har en negativ klang för är svårt att argumentera emot med tanke på de uppenbart negativa effekter långvarig, tärande stress kan ha på kroppshälsan. Men ny forskning visar tydligt att stress också kan ha positiva effekter – vi blir mer alerta, fokuserade och får faktiskt energi.

Stress förknippas vanligen med att ha mycket att göra eller att man konstant upplever att man kämpar mot klockan och vill hinna med allt på kort tid. Men stress kan också vara din osynliga kraft som får dig att våga, att orka och att engagera dig.Den här formen av positiv stress kallas för Eustress (från grekiskans prefix eusom betyder ”bra”) och definieras av en hälsosam respons i kroppen när vi upplever att vi når våra mål, klarar av uppgifter eller annat som ger oss en positiv känsla av tillfredsställelse. Eustress kan vara motiverande, få oss att fokusera och även
förbättra vår prestation.

Dessa nya rön har fått hudexperterna på Dermalogica att titta närmare på hur vi med hjälp avancerade produkter kan stötta huden även under de mer krävande stunderna i livet. Nya ögonprodukten Stress Positive Eye Lift är en snabbverkande produkt som reducerar de negativa effekterna som stress kan ha på huden kring dina ögon.


Även om vi i första hand förstås skulle rekommendera att undvika stress och försöka uppnå balans i livet, så finns det stunder när man inte har så mycket val – man måste helt enkelt bita ihop och få saker gjorda. Under dessa förhållanden kommer Dermalogica fortsätta att balansera din hud så att du kan fortsätta ha den bästa hudhälsan. Vi hjälper dig genom konsultation, hudanalys samt innovativa produkter och professionella hudbehandlingar.


Fördelar med Stress Positive Eye Lift

• Slätar ut och ger en lätt liftingkänsla.
• Reducerar svullnad/påsighet runt ögonområdet.
• Återställer fukt och stärker hudens barriärfunktion.
• Tonar ner mörka ringar och ger fin lyster.