Skin Concept söker utbildare

Drömmer du om Daily Microfoliant på nätterna?

Dermalogica Sverige söker nu en erfaren hudterapeut och utbildare till vårt team i Stockholm. Älskar du professionell hudvård i allmänhet och Dermalogica i synnerhet är det kanske du som är vår nästa kollega?!

Skin Concept är generalagent för Dermalogica Sverige och har marknadsfört och sålt produkterna till den professionella hudvårds- och spamarknaden sedan 1998. Vi är en affärspartner till våra återförsäljare och vi arbetar aktivt med att höja den professionella hudterapeutens anseende och framgång genom att erbjuda kvalitativa utbildningar, innovativa produkter samt oöverträffad kundservice. Huvudkontor med lager ligger i Bromma. Det finns även två systerkontor för kundsupport och kursverksamhet i Göteborg respektive Helsingborg. Organisationen inkluderar kundansvariga säljare, utbildare, hudterapeuter på varuhus och flaggskeppsbutik, ordermottagning, lager samt ekonomi- och marknadsavdelning.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att leda branschrelaterade utbildningar och delar vår vision om att kunskap leder till framgång och sunda affärer. Arbetet innebär i första hand att du kommer att vidareutbilda de återförsäljare som är hudterapeuter, i Dermalogicas produkter, koncept och behandlingar. Du kommer också att hålla anpassade utbildningar för övriga medarbetare hos återförsäljarna och även internt på Skin Concept.

Då vi kontinuerligt utvecklar och digitaliserar både kurser och kursmaterial så måste du vara teknikintresserad och trivas med att stå framför kameran för att hålla i såväl livesändningar som i inspelningar av online-utbildningar. I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa kursdeltagare och kollegor att navigera i vår nya lärplattform där mycket av kursmaterialet kommer att finnas.
Från hösten öppnar vi återigen upp för praktiska workshops i våra utbildningslokaler i Bromma, Göteborg och Helsingborg. Det innebär att du kommer hålla en del teoretiska och praktiska kurser med deltagare på plats. Majoriteten av tiden kommer du vara stationerad i Stockholm, men det kan även förekomma visst resande till våra systerkontor eller ut till några av våra återförsäljare för utbildning på plats.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och en lagspelare. Du tycker förändringar hör till livet och att det driver utvecklingen framåt. En av dina främsta drivkrafter som utbildare är att lyfta individer och du har förmågan att lyssna in och anpassa ditt sätt att kommunicera efter personen/gruppen framför dig. Du behöver vara en ödmjuk pedagog med förmåga att anpassa utbildningen efter människors olika förutsättningar.
Som Dermalogicas representant gentemot våra återförsäljare behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Då vi arbetar nära våra kollegor i Storbritannien och USA så måste du även känna dig bekväm med att tala och skriva på engelska.

Tjänsten är heltid och placerad till huvudkontoret i Bromma. Vi tar emot ansökningar fram till den 7 juli men urval sker löpande. Vi räknar med att hålla de första digitala intervjuerna under vecka 28. Anställningen börjar som tidigast augusti/september. Skicka in din ansökan i form av en film (max 5 minuter) där du berättar om dig själv. Din film med bifogat CV skickar du till jobb@skinconcept.se via MailDrop eller WeTransfer. Frågor om tjänsten kan du ställa till Hanna Seth-Sandén, hanna.sanden@skinconcept.se.