Utbildning

För återförsäljare arrangerar Skin Concept kontinuerligt kostnadsfria och produktrelaterade kurser. Vi tar emot dig i moderna lokaler i Stockholm, Helsingborg eller Göteborg. Vårt mål är att alltid förse dig med relevant och användbar information som du direkt kan omsätta i din dagliga verksamhet. Vi arrangerar årligen drygt 100 kursdagar och varje år har cirka 1000 hudterapeuter varit på kurs hos oss! Till kurskalendern.

Skin Concept representerar The International Dermal Institute (IDI) som är världens största och välrenommerade institut för vidareutbildning av hudterapeuter. Vi arrangerar ofta gästföreläsningar med eftertraktade, kunniga internationella föreläsare. Dessa föreläsningar är även öppna för hudterapeuter som inte är återförsäljare.

För dig som studerar vid någon av SHR:s godkända hudterapeutskolor så ordnar vi mingelkvällar med möjlighet att prova på och få information om våra varumärken.

Praktisk information till dig som ska på kurs hos oss

Kursanmälan

Ring eller maila din kursanmälan till oss: 08-545 787 40 eller utbildning@skinconcept.se Du behöver uppge kundnummer eller dina adressuppgifter och telefonnummer.

Kursbekräftelse

Skickas ut från och med 14 dagar innan kursstart.

Diplom

Delas ut till alla deltagare efter genomgången kurs.

Arbetskläder

Av hygieniska skäl ber vi dig att ta med rena arbetskläder och skor när kursen har praktiska behandlingsmoment. (Gäller ej kurser för jane iredale.)

Avbokningspolicy

Av hänsyn till övriga kursdeltagare ber vid dig kontakta oss snarast om du av någon anledning har fått förhinder.