Utbildning

För återförsäljare arrangerar Skin Concept kontinuerligt kostnadsfria och produktrelaterade kurser. Vi tar emot dig i moderna lokaler i Stockholm, Helsingborg eller Göteborg och vi erbjuder även ett brett utbud av utbildningar via webinar och vår e-learningplattform. Vårt mål är att alltid förse dig med relevant och användbar information som du direkt kan omsätta i din dagliga verksamhet.


Skin Concept representerar The International Dermal Institute (IDI) som är världens största och välrenommerade institut för vidareutbildning av hudterapeuter. Vi arrangerar kontinuerligt gästföreläsningar med eftertraktade, kunniga internationella föreläsare. Dessa föreläsningar är även öppna för hudterapeuter som inte är återförsäljare.


För dig som studerar vid någon av SHR:s godkända hudterapeutskolor så ordnar vi mingelkvällar med möjlighet att prova på och få information om våra varumärken.

Praktisk information till dig som ska på kurs hos oss

Kursanmälan

Gå in på skinconcept.bokamera.se för att boka in dig på kurser. Här kan du också skapa ett konto för att enkelt kunna följa din kurshistorik. Våra kurser är öppna för Dermalogicas återförsäljare. Om du inte är återförsäljare ännu, kontakta oss på utbildning@skinconcept.se för att komma i kontakt med vår supportavdelning.

Kursbekräftelse

Skickas ut automatiskt till dig via bokningssystemet, men kan också komma att kompletteras med en bekräftelse via mail. Kika alltid i skräpposten om du saknar din bekräftelse eller länk till onlinekurs. Kontakta oss på utbildning@skinconcept.se om du inte fått någon.

Riktlinjer för hygien

Av hygieniska skäl måste du ha med dig rena arbetskläder och skor till våra praktiska workshops. Av samma skäl och med hänsyn till dina kurskollegor, ber vi dig också fila ner långa naglar och sätta upp långt hår. Om du
har konstgjorda naglar ska handskar användas när du utför behandlingar. Engångsmaterial i form av handskar och munskydd finns att tillgå på kurserna.

Avbokningspolicy

Av hänsyn till övriga kursdeltagare ber vi dig kontakta oss snarast om du av någon anledning får förhinder och inte kan komma. Då har vi möjlighet att låta en annan deltagare få din plats och vi undviker problem vid praktiska moment. Har du sjukdoms-symptom ber vi dig omboka till ett nytt kurstillfälle. Om våra instruktörer blir sjuka kommer kurstillfället bli ombokat till en ny dag.